Διασφαλίστε τη συνεχή λειτουργία της επιχείρησής σας με την οικογένεια IBM Storage FlashSystem | CBS


Διασφαλίστε τη συνεχή λειτουργία της επιχείρησής σας με την οικογένεια IBM Storage FlashSystem

Διασφαλίστε τη συνεχή λειτουργία της επιχείρησής σας με την οικογένεια IBM Storage FlashSystem

  • By
  • 0

 

 

ΙΒΜ Flashsystem family: Fast, Smart, Sustainable

 

 

Η Cosmos Business Systems ως ΙΒΜ Gold Partner σας προτείνει τις λύσεις αποθήκευσης IBM FlashSystem για να διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της επιχείρησής σας.

 

Οι επιχειρήσεις σήμερα αντιμετωπίζουν την πρόκληση για την αναβάθμιση του ΙΤ εξοπλισμού τους ώστε να πέτυχουν τον ομαλό ψηφιακό μετασχηματισμό τους, χωρίς όμως να θυσιάσουν την απόδοση, την ασφάλεια ή την ποιότητα των λειτουργιών τους. Οι λύσεις αποθήκευση της οικογένειας IBM Storage FlashSystem διαθέτουν όλα όσα χρειάζονται για να επιτύχουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους αυξάνοντας παράλληλα την προστασίας των δεδομένων τους στο διαδίκτυο (Cyber Resiliency), μειώνοντας την πολυπλοκότητα και το κόστος λειτουργίας.  

 

  • Sustainability

Επενδύστε σε αποδοτική αποθήκευση δεδομένων υψηλής πυκνότητας που κάνει τη διαφορά. Οι συσκευές IBM Storage FlashSystem εκμεταλλεύονται τις μονάδες IBM FlashCore Modules με δυνατότητες συμπίεσης υπολογιστικής αποθήκευσης, προσφέροντας ενοποιημένη αποθήκευση και βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης.

 

  • Cyber Resiliency

Βεβαιωθείτε για τη συνέχεια των λειτουργιών της επιχείρησής σας, προστατεύοντας τα δεδομένα σας με λύσεις αντιγράφων ασφαλείας flash storage που επιτρέπουν την γρήγορη ανάκαμψη από κυβερνοεπιθέσεις

 

  • High Perfomance

Χρησιμοποιήστε την flash αποθήκευση για απαιτητικα workloads, προκειμένου να επιτύχετε γρήγορους χρόνους ανταπόκρισης με χαμηλή καθυστέρηση και υψηλή διαθεσιμότητα

 

 

Η οικογένεια IBM FlashSystem παρέχει κορυφαίες λύσεις αποθήκευσης για εργασιακό περιβάλλον κάθε τύπου και μεγέθους (μικρά, μεσαία και υψηλά workloads).

 

Ανακαλύψτε τη λύση αποθήκευσης IBM FlashSystem που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση

 

IBM Storage FlashSystem 5000

 

Ιδανικό για Entry level Entreprises. Μία βασική λύση αποθήκευσης που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υψηλή απόδοση και ευελιξία.

IBM Storage FlashSystem 7300

 

Iδανική λύση για εταιρίες με μεσαία και μεγάλα workloads. Προσφέρει υψηλές δυνατότητες και απόδοση, σε συνδυασμό οικονομική απόδοση.

 

 

 

Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της Cosmos Business Systems για να αναλύσετε μαζί τις ανάγκες του εξοπλισμού σας 

 

 

 

Στέλιος Φύτρος.

Account Manager

E: fytross@cbs.gr

 

Τηλ.: 210 6492800
www.cbs.gr